LykkeLiga vender tilbage på TV2

In Artikler, LykkeNyt by Mikael Espensen

Håndboldstjernerne Jakob, Tobias og Magda nægter at lade corona stå i vejen for deres første landskamp. Derfor vender “Verdens lykkeligste landshold” nu tilbage på TV2 med en helt ny sæson. Se med mandag den 30. november kl. 20.50

Kan Jakob snakke norsk? Hvordan spiller man landskamp, når man er mere end 1.000 spillere på holdet? Hvor bleg bliver en TV2-journalist, når han er søsyg? Og kan man blive lykkelig af at spille håndbold?

Jagter verdens lykkeligste landskamp

Få svarene når LykkeLiga igen dukker op på din TV skærm i bedste sendetid. Lykkeligheds-dokumentaren “Verdens lykkeligste landshold” vender tilbage på TV2 mandag den 30. november og mandag den 7. december kl 20.50. Denne gang jagter LykkeLiga-stjernerne deres første landskamp. Modstanderen skal selvfølgelig være dansk håndbolds ærkerival Norge.

LykkeLiga er verdens lykkeligste liga. Her bliver børn og unge med udviklingshandicap til håndboldsstjerner og lærer om holdånd og fællesskab. I foråret 2019 udtog LykkeLiga samtlige spillere til “Verdens største landshold.”

Se med Mandag d. 30 november kl. 20.50 på TV2
Mange flere sidekongemål

I sæson 1 af “Verdens lykkeligste landshold” mødte vi holdkaptajnen Jakob, som både kunne score kongemål OG sidekongemål. Vi mødte også YouTube-stjernen og målmandslegenden Tobias med det passende efternavn “Glad”. Trioen fuldendes med den lynhurtige (Sjuuw sjuuw) Magda. Datter til LykkeLiga grundlægger Rikke Nielsen.

Sæson 1 gik bl.a. med at udpege Nikolaj Jakobsen som landstræner for det lykkelige landshold.

Nu vender de tre stjerner tilbage – og denne gang vil de spille landskamp. I sæson 2 følger vi spillerne på en rejse til Norge. Her inviterer de til verdenspremiere på landkampe i lykke-regi. Vi tager også med Kaptajn Jakob på date og følger med, når Tobias flytter hjemmefra.

I kan godt glæde jer – det bliver edderspændt lykkeligt.

Bliv en del af LykkeLiga Support