LykkeLiga Ungdom – kontrakt

In Fællesskab by Signe van Ingen Bro

Har I nogle store banditter, som trænger til lidt ekstra opmærksomhed? Eller måske I tænker, at jeres ældre spillere godt selv kan melde afbud, hjælpe med at slæbe bolde ind til træning og måske endda også hjælpe med at rydde op? Så læs lige med her!
Vi indfører nemlig… LykkeLiga Ungdomskontrakter! Taadaaa!

Rikke forhandler kontrakter med Jakob og Tobias (TV2 Sport).

Kontrakter … Det lyder seriøst!” tænker I måske. Men her kan vi fortælle jer, at det er ganske harmløst, og kun tænkt som en sjov lille gimmick. Vi oplever dog at LykkeLiga-spilleren går op i kontrakten med liv og sjæl, og vil gøre alverdens for at overholde, det der er aftalt. Og det er lige præcis dét, vi gerne vil opnå med kontrakterne. Vi drømmer om at fastholde vores unge-voksne, samtidig med at vi stiller lidt krav til dem (de kan nemlig meeeeget mere, end hvad vi nogengange går og tror!) og måske de her kontrakter kan være et skridt i den rigtige retning.

Kontrakten “forhandles” mellem spiller og træner, og sammen kan I komme frem til et par punkter, der kan skrives bag på kontrakten, som ungdomsspilleren skal forsøge at overholde. Det kan for eksempel være: meld selv afbud til træning. Vær en god holdkammerat. Spis gulerødder mindst én gang i ugen. Gi’ high-five til alle inden træningen begynder. Hjælp med at rydde op efter træning. Hjælp til i cafeteriet en gang om måneden.
Kun fantasien sætter grænsen, og I ved bedst, hvad jeres håndboldspillere har brug for!

Nogen rammer den ind, andre har den krøllet sammen i sportstasken. Igen er det helt op til jer, hvordan I vælger at bruge den med jeres spillere.

Download den nedenfor, gi’ den gas, og lad os skabe ungdomsstjerner!