LykkeLiga Ungdom introducerer Happy4

In LykkeNyt by Signe van Ingen Bro

Happy4 er håndbold, fest, venskaber og ren ungdomslykke. Det er isbjerget i LykkeLiga Ungdom, der skal sikre, at alle ungdomsstjerner kan mødes på kryds og tværs af landet. Og så er det alt andet lige de fire vigtigste datoer i dansk håndbold. Særligt fra ungdommen!

Velkommen til Verdens lykkeligste håndbold-turnering. Fire årlige turneringer er rygraden i LykkeLiga Ungdom. Her bliver der skruet ned for konfetti og ståhej, men op for håndbold og fællesskab. Turneringerne er målrettet ungdommen i LykkeLiga.

I sæsonen 2023 spilles Happy4 i henholdsvis Aarhus, Sønderborg, Herning og Gerlev. Her kan alle ungdomsspillere deltage – også selvom man måske ikke kan stille med et helt hold fra sin klub. I ren LykkeLiga ånd deltager man som spiller, og ikke som hold. Så sikrer vi nemlig, at alle kan komme med.
Alle Happy4 afsluttes med fest. Verdens største kryds skal sættes følgende datoer:

Varm op til Happy4 med håndboldvenner lørdag den 4. februar
Fire lørdage lyder ikke af meget på et helt år, og der kan særligt være langt mellem datoerne for ungdomsstjernerne, når man egentlig bare gerne vil mødes med håndboldvennerne. Som et led i Happy4 konceptet introducerer vi derfor også fællestræninger sammen med lokale hold, der har unge stjerner. Lørdag den 4. februar inviterer 7 LykkeLiga-hold rundt i hele landet til fællestræning – alle ungdomsspillere er velkomne, og man vælger helt selv, hvilken træning man vil være med til. Fedt, ik?
Det vil sige, at uanset hvor i landet man bor, er det muligt at møde op til en vaskeægte ungdomstræning lige i nærheden. Der er ingen tilmelding, man møder bare op til træning.


Spørgsmål, forvirring eller noget tredje
Invitationer og yderligere information kommer løbende, når vi nærmere sig de enkle Happy4. Skulle der alligevel være spørgsmål eller andet, så kontakt Karen Brødsgaard.
Mail: karen@lykkeliga.dk
Telf.: 40 52 62 52