LykkeLiga og Dansk Håndbold Forbund i nyt samarbejde

In Pressemeddelelse by Mikael Espensen

Håndbold er for alle! LykkeLiga og Dansk Håndbold Forbund indgår nu 2-årigt samarbejde for at styrke indsatsen overfor udviklingshandicappede børn. 

På kun et år er det lykkedes LykkeLiga at aktivere en gruppe, som ellers har været underrepræsenteret på håndboldbanen. Med 27 nye håndboldhold og mere end 400 nye håndboldsspillere er koden for alvor knækket. Succesen blev understreget lørdag, hvor 276 LykkeLiga-spillere fejrede sig selv ved Sæsonafslutningen LykkeCup i Aalborg.

Samarbejde skal sikre fortsat succes

Når LykkeLiga og Dansk Håndbold Forbund indgår samarbejde er det naturligvis ud fra en sammenfaldende mission – udbredelse af håndbolden i Danmark. Rikke Nielsen om samarbejdet: ”Jeg håber, at samarbejdet med Dansk Håndbold Forbund kan hjælpe os til at sparke endnu flere døre ind – hos både foreninger, klubber og kommuner.”

Morten Stig Christense, der er generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, glæder sig også over samarbejdet, der på mange måder er banebrydende: ”Med det her samarbejde får vi forhåbentlig i Dansk Håndbold Forbund en mulighed for at nå en målgruppe, vi selv har svært ved at nå, med et skærddersyet tilbud af høj faglighed og kvalitet. Rikkes projekt er gennemtænkt fra a-z, og vi er rigtigt glade for, at hun har vist os den tillid at samarbejede med os om at få det endnu længere ud i Danmark.”

Samarbejde sparkes i gang på Folkemødet

Allerede til Folkemødet på Bornholm i denne uge, vil det være muligt at møde Dansk Håndbold Forbund og LykkeLiga sammen. Fredag d. 15. juni klokken 15.15 tørner LykkeLiga-stjernerne nemlig ud for Dansk Håndbold på Kæmpestranden. Her vil der være mulighed for at møde LykkeLiga-spillere, Rikke Nielsen og Morten Stig Christensen.

For yderligere info, kontakt: Rikke Nielsen, 60 63 09 04