Rekordmange håndboldstjerner melder klar til LykkeCup 2022

In Pressemeddelelse by Signe van Ingen Bro

662 spillere. 265 trænere. 2700 tilskuere. Lykken er når børn og unge med et udviklingshandicap skal score mål, møde nye holdkammerater, give highfives og hyldes som de verdensstjerner de er. LykkeCup løber af stablen den 4. juni 2022 i Herning. En dag med kærlighed, begejstring og skævhed.

Det bliver ikke lykkeligere, når Jyske Bank Boxen i Herning for anden gang lægger gulv til Danmarks lykkeligste sæsonfinale. Sammen med Normal og Herning Kommune inviterer LykkeLiga igen i år til LykkeCup den 4. juni 2022 – et endags-event, hvor børn og unge med et udviklingshandicap hyldes for de verdensstjerner, de er.

For initiativtager og direktør i LykkeLiga, Rikke Nielsen, bliver dette års LykkeCup en helt særlig en af slagsen. ”Jeg tror aldrig, der har været samlet så mange stjerner på en gang i Boxen. Ikke nok med at vores danske spillere skal shine mere end nogensinde før, så får vi også besøg af stjerner fra Færøerne, Grønland, Tyskland og Sverige.” fortæller Rikke Nielsen og fortsætter; ”LykkeCup er jo vores OL hvert år. Dagen handler om at give spillerne en følelse af, at være rigtige håndboldstjerner. Vi går til håndbold hver uge i de lokale klubber for at vise, hvor store stjerner vi er til LykkeCup, og at vi kan invitere vores internationale holdkammerater med, er helt uvirkeligt.”

“LykkeCup er jo vores OL hvert år. Dagen handler om at give spillerne en følelse af, at være rigtige håndboldstjerner. Vi går til håndbold hver uge i de lokale klubber for at vise, hvor store stjerner vi er til LykkeCup

Rikke Nielsen

Også udenfor håndboldstregerne er der stor opbakning. I løbet af dagen vil tv-værk Tina Müller agerer konferencier og præsentere blandt andre Kulturminister, Ane Halsboe-Jørgensen, Herning Kommunes Borgmester, Dorte West, musiker Hjalmer samt mange flere. De prominente gæster skal sammen med spillernes familier og LykkeLigas samarbejdspartnere hylde stjernerne med klapsalver, ballonregn, konfettieksplosion og guldmedaljer.

Ungdomsunivers og lykkeland

Som endnu en tilføjelse til LykkeCup, forvandles en særskilt hal til et ungdomsunivers, hvor unge-voksne i LykkeLiga-universet kan slå sig løs med masser af social ståhej og håndboldkampe.

”Det giver jo sig selv – med 1200 spillere i LykkeLiga vil vores stjerner vokse ud af børneskoene. Derfor skal de unge-voksne selvfølgelig have deres helt egen hal med dj, musik og lounge område, hvor der er plads til ungdomslykke, kæresterier og venskaber. Præcis som vi kender det fra foreningslivet” siger Rikke Nielsen med et smil.

Dagen skydes i gang med et festligt og følelsesladet indløb, hvor der er garanteret gåsehud til de flere tusinde tilskuere. Mellem kampene er der mulighed for at boltre sig i et lykkeland af aktiviteter, hvor der både er rodeotyr, hoppeborg, selfiestationer og et hav af andre aktiviteter, som særligt Normal er vært for. Samtidig står LykkeLigas øvrige legekammerater fra blandt andre Hummel, Vestjysk Bank, Lidl og Intersport også klar til at kaste glimmer over spillerne, deres familier og de mange frivillige trænere. Når sidste mål er scoret, tændes diskokuglen til Gallafest for 1700 spillere, trænere og forældre. ”Enhver håndboldspiller med respekt for sig selv, fejrer sin guldmedalje” slutter LykkeLederen begejstret af.

“Enhver håndboldspiller med respekt for sig selv, fejrer sin guldmedalje”

Rikke Nielsen

Fakta

LykkeLiga er Danmarks lykkeligste håndboldliga for børn og unge med et udviklingshandicap. Grundlagt i 2017 af tidligere håndboldspiller Rikke Nielsen. På få år er LykkeLiga vokset eksplosivt, og er i dag repræsenteret i håndboldklubber over hele Danmark, på Færøerne, i Grønland, Tyskland, Sverige og snart Norge. Drømmen er at sprede lykke og etablere HappyLeague i hele verden. I dag tæller LykkeLiga-fællesskabet 78 hold, omkring 1200 spillere og over 450 frivillige trænere.

Pressekontakt

Signe van Ingen Bro
Mob: 22 16 51 36
Mail: signe@lykkeliga.dk