Ny taktik i LykkeLiga Ungdom

In LykkeNyt by admin

Sæson 23/24 byder på ny taktik for LykkeLiga Ungdom. Det betyder omstrukturering, nye initiativer og desværre afsked med Sportschef Karen Brødsgaard.

LykkeLiga Ungdom er et projekt, der sigter efter at fastholde LykkeLiga-spillere over 18 år. Med finansiering fra Tryg Fonden er projektet en 3-årig satsning, som blev sat i søen i sommeren 2022. Siden da er der gennemført en række egentlige ungdomsstævner under betegnelsen “Happy 4” og gjort en aktiv indsats for at styrke arbejdet med ekstraordinære ungdomsspillere. 

Undervejs er det blevet klart, at organiseringen med en enkelt medarbejder, der udelukkende arbejder med ungdomsspillere ikke er den rigtige til at bringe projektet over målstregen. 

Rollen som Sportschef nedlægges

Med omstrukturering og en ny taktik i LykkeLiga Ungdom følger desværre også et farvel til en hovedkarakter i projektet. Stillingen som Sportschef i LykkeLiga Ungdom nedlægges, og det betyder, at LykkeLiga må tage afsked med Karen Brødsgaard.

Bestyrelsesformand i LykkeLiga Mikael Espensen forklarer: “Karen har gjort et kæmpe stykke arbejde for at etablere ungdomskulturen i LykkeLiga og som arrangør af Happy 4 stævnerne. Men en ny organisering i projektet er desværre ikke forenelig med en fuldtidsstilling som Sportschef. Derfor må vi highfive Karen Brødsgaard farvel i LykkeLiga.”

Karen Brødsgaard kom til LykkeLiga i august 2022 fra en stilling som Assistenttræner i Odense Håndbold. Og nu sendes hun videre med masser af rosende ord på vejen: “En stor personlighed som Karen forlader altid banen til klapsalver. Det gør hun også her hos os i LykkeLiga. Og jeg ved, at vores unge spillere vil savne hendes humør og nærvær,” slutter Mikael Espensen.

Karen Brødsgaard sender denne hilsen: “Tak til alle de fantastiske LykkeLiga ungdoms stjerner, som jeg har mødt på min vej, til deres forældre og de frivillige trænere. Tak for uforglemmelige oplevelser. Jeg er sikker på, at vi mødes igen en dag om det er i hallen, på dansegulvet eller et helt 3. sted!”

Med den nye struktur vil LykkeLigas ungdomsspillere komme til at opleve en mere synlig Rikke Nielsen, som allerede har bebudet masser af armstrækkere til spillerne. Og så vil arbejdet med LykkeLiga Ungdom spredes mere ud i organisationen og imødekomme en mere flydende overgang fra barn til ung.