LykkeLiga & Souvenirs udgiver håndboldhit

In LykkeNyt by Mikael Espensen

LykkeLiga er en fest – derfor skal der musik til! Sammen med Souvenirs udgives nu Danmarks lykkeligste håndboldhit. Sangen er direkte henvendt ligaens mange håndboldstjerner, men bærer et budskab, som alle danske håndboldsspillere kan synge med på. 

En af Danmarks mest dynamiske duoer har skrevet, produceret og indspillet LykkePunk-nummeret “3 Skridt”. Her er der virkelig masser fart og fest. Nils Torp og Sofie Bonde leverer i vanlig stil en hitsikker lyd, som hurtigt sætter sig på hjernen. Sangen er en rigtig opvarmningsbasker og skal skabe masser af fællesskab blandt spillere, frivillige og familier i LykkeLiga. Samtidig skal den hjælpe spillerne med at forstå og huske håndboldens vigtigste regel “du må kun tage 3 skridt”.

“Du må ikke tage mere end 3 skridt, hvis du vil lave en finte som Radjenovic”

Om baggrunden for sangen fortæller Rikke Nielsen: “Indimellem har vores spillere brug for ekstra hjælp til at forstå og huske. Til gengæld ved vi, at de elsker musik og sang. Vi tror på, at reglerne kan synges og danses ind under huden. Og med “3 Skridt” har Souvenirs bare skrevet en fantastisk sang, som er værdig til hitlisterne.”

Sangen er blevet til virkelighed i et samarbejde mellem LykkeLiga og Souvenirs og udgives på forskellige streamingtjenester. Desuden er der indspillet en hæsblæsende musikvideo, hvor Rikke Nielsen og Dommer Henrik Mortensen spiller bi-roller mens hovedrollerne indtages af dygtige LykkeLigaspillere.

Find sangen på Spotify

Eller på iTunes