LykkeLiga indstifter nye priser for at skabe lykke

In Pressemeddelelse by Mikael Espensen

Pressemeddelelse: To helt nye priser skal hylde de mennesker, som skaber og spreder lykke i Danmark. Bag initiativet står “LykkeLiga” – en håndboldliga for udviklingshandicappede børn.

Det kan nok være, at Danmark rykkede ned på 3. pladsen da den årlige “World Happiness Report” blev offentliggjort forleden. Og selv om både Norge og Finland nu ligger foran, så er Danmark helt permanent blandt verdens lykkeligste. Det skal fejres, mener folkene bag håndboldligaen, som også kalder sig “Danmarks lykkeligste fællesskab”.

Vi skal sætte pris på lykke

“Lykke kommer ikke af sig selv – det skabes af mennesker. Og de mennesker skal vi sætte pris på”. Således lyder rationalet bag indstiftelsen af 2 nye priser, som fremadrettet uddeles hvert forår.

Og der er masser af kandidater mener LykkeLigas leder Rikke Nielsen, som også har en ganske logisk forklaring på, hvorfor netop LykkeLiga skal uddele priserne: “LykkeLiga har til formål at skabe større lykke – først og fremmest blandt udviklingshandicappede børn og deres familier, men også i befolkningen generelt. Derfor er det helt naturligt for os at sætte fokus på lykke-begrebet med disse priser.”

Og prisen går til

I første omgang består “Danmarks lykkeligste prisuddeling” af 2 priser. Begge prisvindere afsløres ved en ceremoni under sæsonfinalen “LykkeCup” i Gigantium den 9. juni. I 2018 udpeges vinderne af LykkeLigas bestyrelse. Sidenhen nedsættes et egentligt dommerpanel. De to priser er som følger:

LykkePrisen 2018

Prisen går til en offentlig person i Danmark, som har bidraget til at gøre danskerne lykkeligere.

Årets LykkeBringer

Prisen går til en dansker, som, gennem sit arbejde eller i sin fritid, gør en indsats for at skabe lykke for udviklingshandicappede børn. Kandidater nomineres på LykkeLigas hjemmeside i perioden 15. Marts – 1. Maj. Vinderen modtager foruden æren et rejsegavekort på 10.000 kr.

————-

Om LykkeLiga

LykkeLiga er Danmarks lykkeligste håndboldliga. Grundlagt af tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen i 2017 danner ligaen i dag ramme om 22 håndboldhold med udviklingshandicappede børn.  Mere end 320 børn i alderen 6-15 år har fået fællesskab, holdkammerater og en grund til at bevæge sig. LykkeLiga kulminerer til sæsonfinalen LykkeCup i Gigantium, Aalborg. I 2018 foregår turneringen den 9. Juni. 

Kontakt Rikke Nielsen: 60 63 09 04

Pressebilleder