LykkeCup 4. September – vi tror på det!

In LykkeNyt by Mikael Espensen

LykkeCup har siden 2018 været Danmarks lykkeligste sportsevent. Efter et coronaramt 2020 vender LykkeCup nu tilbage. Det bliver i Herning den 4. september 2021 – og det bliver lykkeligere end nogensinde før!

Ligesom alle andre arrangører i verden har også LykkeLiga måttet danse med Covid-19. Vi har vendt og drejet, tænkt og diskuteret. Men vi har besluttet, at vi må tro på, at vi kan gennemføre LykkeCup 2021 i september. 

FAKTA OM LYKKECUP 2021
Sted: MCH Messecenter Herning
Tidspunkt: 4. september 2021, kl. 9.30 – 15.30
Dørene åbner: kl. 8.30
Gallafest: 17.30 – 21.30
Tilmelding: Starter midt i maj

Velkommen til LykkeCup i Herning

LykkeCup er sådan et slags arrangement, der kan mærkes i kroppen flere uger efter. Trætte ben, rørende øjeblikke og smil der brænder sig fast i din hjerne. Forestil dig at Champions League finalen giftede sig og fik et barn med sådan en fest, hvor du griner, til du får ondt i maven… Så ville det barn være LykkeCup! 

Til LykkeCup skal stjernerne fra LykkeLiga vise, hvad de har lært. Samtidig vil de sole sig i tilskuernes hyldest. Der er plads til alle typer af spillere: Nye, gamle, hurtige og forsigtige. Følelsen af triumf vil sprede sig til hver eneste håndboldspiller. Dét her er dagen – årets vigtigste. Og vi kan slet ikke vente med at se jer. 

Større, Vildere, Lykkeligere

LykkeLiga er vokset siden sidst! Selv under Corona er nye hold dukket op. Tilsammen udgør de 75 hold og 1200 spillere en rumraket af begejstring. Den 4. september i MCH MesseCenter Herning vil spillere, trænere, familier og venner skyde raketten af i en eksplosion af klapsalver, konfetti og håndbold i verdensklasse. 

Foruden håndbolden vil Messecenter Herning syde af oplevelser for alle. Krearum, tivolipark, smovs og nye venskaber. Hvem kan slå LykkeLars’ tid på rodeotyren? Hvem kan tage den skøreste selfie foran Danmarks største pokal? Skal mormor have ny LykkeLiga fantrøje? Så kan hun købe den i den store LykkeLiga fanshop. Der vil også blive plads til at trække sig tilbage når spillere trænger til afslapning og ro. 

LykkeCup åbnes officielt kl 9.30 med indløb, velkomst og opvarmning. Dommerne fløjter op til Danmarks vigtigste håndboldkampe kl 10.00 – og kl. 15.00 står den på medaljeoverrækkelse. I et virvar af sejrsrus går Danmarks lykkeligste musiker Shaka Loveless så på scenen og sender stemningen til usete højder. 

Sådan så det ud da LykkeCup 2019 løb af stabelen
Legendarisk Gallafest

Alle store sejre skal fejres med en fest. Til LykkeCup er sejren allerede i hus – derfor inviteres spillere og deres familier til Galla-fest kl 17.30 – 21.30. Glæd jer til god mad, livemusik, DJ, diskotek og dans. Gallafesten efter LykkeCup er allerede blevet legendarisk – og i år går vi efter verdensrekorden i feststemning. 

Sæt kryds den 4. september – vi glæder os til at være lykkelige sammen