LykkeLiga lancerer “Fællesskabstrøje 2021”

In LykkeNyt by Mikael Espensen

Fællesskab har aldrig været vigtigere. På bagkant af et år med Corona fejrer LykkeLiga nu holdånd og fællesskab med en helt ny Liga-trøje i lykkeligt design.

Corona har været hård ved LykkeLiga. Aflysning af LykkeCup 2020, ingen high-fives og alt for meget hjemmetræning. Danmarks sejeste håndboldsspillere har kæmpet sig gennem en tid med håndsprit, mundbind og afstand. En tid uden holdkammeraterne fra LykkeLiga. Men fællesskabet er her stadig. Vi har hinanden!

LykkeLiga Fællesskabstrøje er en fejring af samhørighed. Ikke bare i LykkeLiga – men i hele Danmark. Trøjen tilhører os alle sammen. Spillerne, fansene, familierne – alle dem der har nydt udsendelserne om “Verdens lykkeligste landshold” på TV2. Når du trækker trøjen over hovedet, kan du mærke fællesskabet, høre grinene, dufte håndboldhallen. Dét her er Danmarks lykkeligste fashionstatement!

Grundlægger af LykkeLiga Rikke Nielsen er gået i selvsving af ren begejstring: “Paris har ringet og aflyst alle andre kollektioner i 2021 sæsonen! Nu handler alting om LykkeLiga fællesskabstrøjen. Hvis du vil være med på moden – så er det altså denne her trøje, du skal have på til sommer!”

Danmarks lykkeligste design

Hummels designere har haft en fest med at skabe en t-shirt, der virkelig hylder Danmarks lykkeligste fællesskab. Trøjen er sort med flot stjernemønster i antracit – stjernerne symboliserer naturligvis LykkeLiga-spillernes stjernestatus. Og ellers kan du gå på opdagelse i et væld af lykkelig symbolik. På ryggen finder du det fjollede LykkeCup-fjæs og langs siderne “3-skridt” monsteret, som hjælper os med at huske håndboldens vigtigste grundregel.

I nakken finder du teksten “Danmarks skæveste fællesskab” – en hilsen til forskellighed og et gok i nødden til normaliteten.

Skabt i fællesskab med legekammerater

Med den helt nye Hummel Jersey er der lykkegaranti til både fans og spillere i Danmarks lykkeligste fællesskab. Trøjen er blevet til i samarbejde med nogle af LykkeLigas “legekammerater,” som i forvejen støtter og hjælper os ud i verden. Derfor vil du på trøjen også finde logoer fra Livol, Lidl, Socialpædagogerne, Profil Optik, Beierholm og Intersport. På maven opfyldes en gammel drøm fra LykkeLigas spæde start – her er nemlig Normal-logoet at finde. En sponsor, som samtidig bærer et budskab om at eksplodere normal-begrebet.

Med støtte fra vores legekammerater kan trøjen sælges til en absolut venne-pris – samtidig går hver eneste krone fra salget direkte til LykkeLiga.

Støt LykkeLiga og Beecool

Fællesskabstrøjen er lavet i Hummel-kvalitet fra allerøverste hylde. Mesh-panel til optimal komfort og perfekt ventilation. Hummel Beecool behandling, så fugt transporteres væk fra kroppen, når du træner. Let og funktionel Polyesterkvalitet, som er både behagelig og hurtigtørrende. Trøjen er samme kvalitet og style, som bæres af fx Champions League vinderne fra Kiel. Den produceres som en Limited Edition.

Fællesskabstrøjen kan bestilles i presale fra 10. maj på Intersports særlige LykkeLiga-shop (https://www.intersport.dk/maerker/lykkeliga/). Trøjerne er på vej til landet med skib og sendes lige så snart, de ankommer (mellem uge 25-28 afhængigt af vejr og logistik).

Priser

Junior: kr. 299,95
Voksen: kr. 349,95

Hver en krone fra salget går til LykkeLigas arbejde med at gøre børn med udviklingshandicap til håndboldstjerner.