Kampagne fra LykkeLiga sætter positivt fokus på ekstraordinære børn

In LykkeNyt by Mikael Espensen

“I en helt anden liga.” Sådan står der fra i dag øverst på store byplakater over hele Danmark. Kampagnen er et samarbejde med Danmarks største leverandør af outdoor reklame AFADecaux og kommer til at præge bybilledet i hele 2024. 

“De er ikke håndboldspillere… De er håndboldSTJERNER!” Sådan er holdningen i Danmarks lykkeligste håndboldliga. Derfor er det også helt naturligt, at børnene skal vises frem i heltepositur til hele verden. Håndboldstjernerne fra LykkeLiga har alle et kognitivt handicap, der betyder, at de har det svært i klassiske håndboldtilbud. Derfor grundlagde en række ildsjæle i 2017 en helt anden liga. 

Én af ambitionerne med den lykkelige håndboldliga var at sætte børnene i et positivt lys – derfor har kommunikation også altid haft høj prioritet for LykkeLiga: “Meget ofte er børn med udviklingshandicap en del af en samfundsdebat, som handler om penge, specialpædagogik og behandling. Vi synes også ungerne fortjener synlighed uden, at det er en del af en alvorstung dagsorden,” fortæller bestyrelsesmand og medstifter Mikael Espensen.  

LykkeLiga udvalgt blandt medarbejderne i AFA Decaux

Med kampagnen “I en helt anden liga” træder en række håndboldstjerner fra LykkeLiga frem i spotlightet og lader sig hylde på byplakater over hele Danmark. Hannibal, Karla, Marius, Rie og Christian hedder stjernerne, som du kan møde ude i bybilledet. Og de er alle helt ekstraordinære håndboldspillere.  

Det er virksomheden AFA Decaux, som har doneret kampagnen til LykkeLiga efter en intern udvælgelse. Her skulle medarbejderne selv indstille organisationer, som arbejdede aktivt med et eller flere af FN´s 17 verdensmål. Kampagnen består af landsdækkende synlighed gennem hele 2024. 

“Med hjælp fra AFA Decaux har vi skabt en kampagne, hvor vores håndboldstjerner får lov at se sig selv i samme glitrede heltebillede, som når Mikkel Hansen og Mathias Gidsel vises frem. Der er vindermentalitet, kom-an-attitude og masser af selvtillid. For sådan er børn med udviklingshandicap nemlig også! De har masser at byde på,” slutter Mikael Espensen.

Kampagnen bliver synlig over hele landet og kan opleves på gader og stræder fra i dag, 5. Februar 2024
Om LykkeLiga

Siden 2017 har LykkeLiga opbygget en national håndboldliga for børn og unge med udviklingshandicap. I dag spiller mere end 1550 ekstraordinære stjerner håndbold i mere end 80 helt almindelige håndboldklubber. Bag LykkeLiga står en række forældre til børn med udviklingshandicap bl.a. tidl. landsholdspiller Rikke Nielsen og reklamemand Mikael Espensen. Desuden sørger mere end 500 frivillige trænere for lykken lokalt. 

Kontakt:
Mikael Espensen
28 86 45 88
mikael@lykkeliga.dk