Joey Moe åbner LykkeCup 2018

In LykkeNyt by Mikael Espensen

Det bliver med ét af Danmarks absolut største popnavne i front, når LykkeLiga afholder første udgave af sæsonfinalen “LykkeCup” i Aalborg 9. juni. Joey Moe åbner festen i Gigantium med et brag.

LykkeLigas stjerner fortjener at blive underholdt af de største stjerner. Derfor har ambitionerne med LykkeCup fra start været store. Med besøg fra Voice Junior dommeren Joey Moe kan det nærmest ikke blive større.

Kulminationen på Joey Moes karriere

Træerne vokser ikke ind i himlen. Heller ikke for Joey Moe. Og LykkeCup handler nu engang mest om håndbold. Derfor bliver der kun tid til en minikoncert, som samtidig vil give de gæve LykkeLiga-spillere god musik under opvarmningen. Der skal vrikkes, hoppes og danses så alle spillere er varmet godt op inden de dramatiske kampe indledes.

Selv om koncerten bliver kort, tør vi godt sige, at det også bliver godt. For Joey Moe selv bliver det naturligvis også et af karrierens absolutte højdepunkter, når han søsætter Danmarks lykkeligste håndboldturnering.

Kun for inviterede

LykkeCup bliver et eksklusivt arrangement som kræver billet. Så du skal være heldig at kende en LykkeLiga-spiller for at komme med på lægterne. Hver deltagende spiller tildeles nemlig et antal billetter, som de kan forære til deres personlige fanklub.

Billetterne kommer altså ikke i salg – Det er udelukkende for de få heldige, som inviteres personligt af en LykkeLiga-spiller. Dog udloddes også et begrænset antal billetter til LykkeLigas fans på facebook