Jeg gør det sgu! LykkeLiga for fuld fart

In LykkeNyt by Rikke Nielsen

I ved allesammen, at mit hjerte banker for udviklingshandicappede børn – børn ligesom min Magda. Siden jeg sidste år startede håndboldholdet Aalborg Kidz har jeg indset, at jeg er i en helt unik position til at gøre en reel forskel for både de her specielle børn og deres familier.

Derfor grundlagde jeg for nylig LykkeLiga sammen med en række ildsjæle. Ambitionen er at skabe en helt ny platform for fællesskab, formidling og positive oplevelser for og omkring netop denne målgruppe.

Vi har så mange planer med LykkeLiga. Vi vil hjælpe nye hold i gang. Vi vil arrangere Danmarks største sportsfest for udviklingshandicappede børn. Vi vil skabe nye familienetværk og vise vores børn frem for Danmark på en positiv måde. Vi vil endda lave undervisningsmateriale om udviklingshandicaps til brug i skolerne. Mest af alt vil vi give ungerne oplevelsen af at være på et hold – at være vigtige for fællesskabet!

Med alle de planer er der næsten ikke timer nok i døgnet. Derfor har jeg nu truffet en lidt vild beslutning. Noget som føles rigtigt i hjertet, men som måske ikke er den mest fornuftige i verden. Fornuftig eller ej… Jeg gør det sgu alligevel – Jeg har nemlig sagt min faste stilling op for at dedikere mig 100% til LykkeLiga.

Måske finder vi noget økonomi… måske ikke. Det hele er lidt usikkert, men jeg ved, at jeg kan gøre en forskel for de børn, som står mit hjerte så nært – med en sport, der står mit hjerte så nært. Kryds fingre for mig og LykkeLiga. Nu må vi se, om vingerne kan bære.

Kærlig hilsen Rikke