Århundredets sponsorkontrakt

In LykkeNyt by Mikael Espensen

Langt om længe er det lykkes et større sportsbrand at skrive kontrakt med himmelstormeren LykkeLiga. Aarhus-virksomheden Hummel snørrede i sidste ende de internationale giganter og løb med det ultra- eftertragtede sponsorat.

I LykkeLiga lider vi af bevidst storhedsvanvid. Vi har håndboldstjerner istedet for spillere, vi har fanklubber, cheftrænere, storsponsorer, kendisambassadører og sæsonfinale. Vi gider kort sagt ikke nøjes bare fordi vores spillere ikke er som alle andre. 

Derfor stiller vi naturligvis også krav til, at eventuelle sponsorer accepterer vores vidtrækkende stjernenykker og behandler os derefter – Det gør Hummel!

Sponsor for verdens vigtigste liga

Hummel viste sin dedikation og vilje til at gå hele vejen ved kontraktunderskrivningen i hovedkvarteret på Århus havn. Her blev 4 af LykkeLigas stjerner samt ligaledelsen taget i mod som konger. Den røde løber var rullet ud og samtlige medarbejdere hos Hummel dannede espalier med flag, highfives og klapsalver.

“Der er ingen tvivl om, at denne kontrakt er en blåstempling, som løfter Hummel op på allerøverste hylde… endda over Champions League” udtalte PR, Karma & Kommunikationsdirektør Ulrik Feldskov Juul før han nægtede at udtale sig om aftalens økonomiske detaljer: “Jeg kan slet ikke komme ind på tal her. Men jeg kan sige, at vi betragter LykkeLiga som verdens vigtigste liga”

Også en nyslået verdensmester, og spiller i en anden liga, Henrik Mølgaard fik sig en oplevelse med at møde stjernerne fra LykkeLiga. Han var tilfældigt på besøg hos Hummel og måtte naturligvis træde til side da LykkeStjernerne trådte ind på den røde løber: “Jeg synes, at jeg har haft mange fine oplevelser med verdensmesterskab og det hele. Men det her overgår min vildeste fantasi. Tænk at jeg får lov at møde de her stjerner” udtaler verdensmesteren benovet.

Pressemødet hos Hummel var velbesøgt, dog ikke af den egentlige presse.