En helt NORMAL legeaftale

In LykkeNyt by Signe van Ingen Bro

Hvad er en legekammerat egentlig i LykkeLiga-regi? I august havde vi vores første legeaftale med NORMAL, og det var et spot on match! Læs med her, og få et lille indblik i, hvad en god legekammerat er.

Sommerfuglene var ved at eksplodere i maven. Fem måneder uden at at give sine holdkammerater en highfive er virkelig lang tid. Specielt når man spiller i LykkeLiga, og bare allerhelst vil dele krammere og glæde ud til alle sine venner. Heldigvis for 25 af vores stjerner, havde vores legekammerat, NORMAL, inviteret til en kreativ og hyggelig dag på hovedkontoret i Skanderborg.

6. August. Skyfri himmel. Sommerferie. En perfekt dag, til en perfekt legeaftale.

Det var tydeligt at se, at hver gang der trillede en bil ind på parkeringspladsen, voksede begejstringen hos de børn, der allerede stod i ren spænding og ventede på, at flere holdkammerater skulle stige ud af bilerne.

“Moooooar, må jeg kramme LykkeLars?” En lille tårer trillede ned af kinden hos en af børnene af ren begejstring og måske en lille snert af forløsning. Endelig dukkede LykkeLars op, og var klar til at tilbringe dagen med spillerne. Med LykkeLars i front marcherede vi alle ind gennem en espalier af NORMALs medarbejdere med balloner over hovedet, og “Laadioooo” bragende ud af højtaleren.

En (ikke) helt NORMAL kantine

Udover at kunne skrive “landsholdspiller” på CV’et, kan de 25 LykkeLiga-stjerner nu også tilføje “designer”. NORMALs kantine var forvandlet til et kreativt værksted, hvor der stod tusser i alle regnbuens farver, og papirer med drikkedunke skitseret på. Som dagens helt store overraskelse, fik børnene at vide, at de skulle designe deres helt egen drikkedunk, som NORMAL vil sælge i butikkerne senere på året. SEJT! De kreative evner og fantasien fik frit løb, og man kan godt forstå, at NORMAL har valgt vores spillere til at designe drikkedunke. Se selv her:

Uden mad og drikke, dur helten ikke.” Det ordsprog kender NORMAL heldigvis også til.
Køkkenpersonalet diskede op med en brunch der mindede mere om en morgenmadsbuffet på et femstjernet hotel end i en kantine på en arbejdsplads i Skanderborg. WAUW! Og det er da heller ikke for sjov, at de er nomineret til Årets kantine 2020. Mon vi kan hyre dem til LykkeCup næste år?

Popkorn og skudtræning

DUK DIG!” En pakke vådservietter og en gul badeand kom flyvende gennem luften, og havde direkte kurs mod kameramanden fra TV2, der havde hovedet begravet i kameraet. En stor glasboks var fyldt op med opvaskebørster, paraplyer, badekardimsedutter og hvad man ellers kan finde i en NORMAL butik, og skulle i dagens anledning bruges til skudtræning.

Med et par svedperler på panden, og en skudarm der ikke længere havde meget power at give af, skulle energien fornyes. NORMAL havde gjort klar til at poppe popkorn over bål, og i løbet af nul komma fem blev de kørt ind i pendulfart, og energiniveauet var tilbage til max!

Dét er bare en legekammerat, der ved, hvad der dur!