1546 håndboldstjerner udtaget til landshold

In Andre, Artikler, LykkeNyt by Signe van Ingen Bro

BREAKING NEWS: Landstræner Nikolaj Jakobsen udtager alle LykkeLiga-stjerner til verdens lykkeligste landshold. En historisk stor udtagelse, der hyldes med ny landsholdstrøje og praleri.

Tillykke, du er udtaget til verdens lykkeligste landshold.” Sådan lyder beskeden, der netop er sendt afsted til 1546 håndboldspillere. LykkeLiga har på vegne af landstræner Nikolaj Jakobsen fået æren af at videregive beskeden om udtagelsen, der blev officiel i fredags.

Med en hjælpende hånd fra Kasper Hjulmand, Christian Stadil, Tina Müller og andre prominente navne udtog Jakobsen samtlige spillere til landsholdet. 

En helt særlig udtagelse
At være en del af verdens lykkeligste landshold betyder ikke kun, at spillerne har ret til at prale af deres imponerende præstationer i high-fives, krammere og god kammeratskab. Det indebærer også en forpligtelse til at skrive autografer og repræsentere Danmark i lykkelig håndbold. 

På vegne af Nikolaj Jakobsen, der i skrivende stund har travlt med at vinde medaljer med et mindre landshold, har LykkeLiga sendt et særligt udtagelsesdiplom ud til håndboldstjernerne, der understreger spillernes flotte udtagelse.

Verdens største landshold – dobbelt så stor som sidst
Tilbage i 2019 besluttede LykkeLiga at lave et landshold. Men hvordan gør man lige det, når der på daværende tidspunkt er 650 spillere i Danmarks lykkeligste håndboldliga? Man sørger selvfølgelig for, at alle er på holdet. 

I år er ingen undtagelse, trods en fordobling af højt profilerede spillere.

Siden etableringen af landsholdet har LykkeLiga haft vokseværk, og eftersom der er kommet mange nye spillere til, har landstræneren igangsat endnu en bemærkelsesværdig udtagelsesrunde. Det forlyder, at de 650 erfarne landsholdspillere står parat til at byde hele 896 nye landsholdsspillere velkommen i truppen.

Når Nikolaj Jakobsen vælger at udtage alle spillere, vidner det om, at vi har med den helt rigtige landstræner at gøre” fortæller stifter af LykkeLiga, Rikke Nielsen og fortsætter “hos LykkeLiga går vi op i at rumme alle – og gøre alle lykkelige. Det er derfor en stor dag, når vi kan glæde ALLE spillere med udtagelsen.

Lykkeligste landsholdstrøje
Spillerne har ikke blot erobret landstrænerens og danskernes hjerter, de har også efterladt et varigt aftryk – bogstaveligt talt. En unik Hummel trøje er blevet skabt for at fejre udtagelsen af alle spillere, der udover at bære spillernes stolthed, også rummer Dannebrog udfyldt af stjernernes helt personlige håndaftryk. 

Trøjen er et symbol på fællesskab og lykke, og kan bæres af alle, hvis hjerte banker for LykkeLiga og Danmarks lykkeligste landshold.