Danmarks lykkeligste Projektleder

Ansøgningsfrist: 26. September 2023 - UDLØBET

Kan du skabe lykke gennem regneark? Bliver du pirrelig, hvis tingene ikke ligger i deres rette mappe? Vil du gøre en forskel for børn og unge med udviklingshandicap? Så er du måske den nye Projektleder hos LykkeLiga. 

Til håndtering, koordinering og styring af projekter på danmarks lykkeligste kontor mangler vi en kollega, der tager ansvar og følger projekterne til dørs. Vi er en kreativ og lille gruppe af ildsjæle, der har brug for en stærk koordinator. Én der griber de mange bolde, som vi kaster - og sørger for, at gode afleveringer bliver til egentlige scoringer. 

Image

"Det er vigtigt, at du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt. Projekterne skal jo over målstregen - og skabe Lykke!"


- Lars Lundsgaard, Administrationschef

Om opgaverne


Hos LykkeLiga gennemfører vi hvert år en række events og aktiviteter, som alle har til formål at gøre børn og unge med særlige behov mere lykkelige. Det er bl.a håndboldstævner, fester og andre fællesskabende indsatser. Vores aktiviteter er bl.a. finansieret gennem puljemidler og fondsdonationer. For at sikre at vi når vores mål og gennemfører de aktiviteter, som vi har forpligtet os til, har vi brug for at styrke vores team med en dygtig projektleder. 

Dine opgaver bliver alsidige og det forventes, at du arbejder selvstændigt og målrettet for at understøtte det øvrige sekretariat. Dermed vil en del af din dagligdag også være tværgående og bestå af administrative gøremål. 

Du jonglerer problemfrit med både økonomisk og praktisk overblik og er ikke bange for at flytte en papkasse. Vi forestiller os at dit mantra er "Jeg finder ud af det..."

 


Om dig


Du trives i et lille team, hvor dagligdagen kombineres af individuelt arbejde og højrøstet fælles begejstring. Vi elsker vores projekt - og det tror vi også du kommer til. 

Du vil nok være et retvinklet element i et miljø bestående af ildsjæle med alt for mange ideer. Din energi kommer fra at skabe system i kaos og gøre gode ideer til gode projekter. 

Du har erfaring med projektstyring og udviser faglig modenhed. Din alder, baggrund og uddannelse har mindre betydning for os. Til gengæld forventer vi, at du kan fremvise gode resultater og stærke erfaringer. 

Du er god til

 • at gribe telefonen og få ting til at ske
 • at arbejde selvstændigt
 • at skabe overblik og struktur
 • at stille de rigtige spørgsmål
 • at undersøge og tilegne dig viden
 • at tage ejerskab over opgaverne
 • at bruge metoder og værktøj til god projektledelse

Vi tilbyder

 • En meningsfuld rolle med mulighed for at gøre en reel forskel
 • En sjov, skør og nytænkende arbejdskultur
 • Fleksible arbejdsforhold
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling

Om LykkeLiga

LykkeLiga skaber lykke for børn og unge med særlige behov. Det gør vi blandt andet gennem danmarks lykkeligste håndboldliga, hvor 1200 børn og unge spiller verdensklassehåndbold i 82 klubber. 


Det praktiske

Stilling: Projektleder

Ansættelse: Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid og er lokaliseret i Aalborg.

Løn: forhandles

Ansøgning: Drop den kedelige pligt-ansøgning. Send os noget, hvor vi kan fornemme, hvem du er!

Ansøgningsfrist:
26. september

Spørgsmål:
Lars@lykkeliga.dk
26 36 82 25

Opstart:
November-December 23

Ansøgninger sendes til job@lykkeliga.dk - skriv "Projektleder" i emnefeltet