Novo Nordisk Fonden støtter LykkeLiga

In LykkeNyt, Pressemeddelelse by Jonas Boyer

Novo Nordisk Fonden har igangsat en række initiativer i relation til bekæmpelsen af Covid-19. Derfor har de afsat 50 mio. kr. til en akutpulje, der vil støtte initiativer med fokus på at afbøde sundhedsmæssige konsekvenser af coronavirus-epidemien i Danmark. Et af de projekter, de har valgt at støtte, er LykkeLiga.

I en tid hvor vi skal undvære hinanden og håndboldbanen, er det særligt vigtigt at holde sammen. Selvom vi ikke kan være fysisk sammen, vil vi gøre alt for at sikre fysisk aktivitet og holdånd. Derfor har vi søgt Novo Nordisk Fonden om midler til at sætte gang i projekter, der skal hjælpe vores LykkeLiga-stjerner igennem denne Corona-tid.  

Lykkelige – sammen hver for sig

I de kommende uger vil vi bl.a. lave film med inspiration til hjemmetræning, podcasts og film med en række LykkeLiga-familier. Alt sammen for at hjælpe hinanden igennem en tid, som for vores børn kan være særligt svær at forstå og håndtere. Fokus for materialet vil derfor være motivation, glæde, bevægelse, oplysning og ikke mindst fællesskab. 

Kæmpe tak til Novo Nordisk Fonden. Vi glæder os rigtig meget til at sætte gang i projektet. 

Den 2. april udsendte Novo Nordisk Fonden en pressemeddelelse om de nyeste projekter, der er blevet tildelt midler til projekter relateret til coronavirus-epidemien, og LykkeLiga var blandt disse.

Læs med her: https://novonordiskfonden.dk/da/nyheder/9-nye-coronavirus-relaterede-projekter-i-danmark-og-groenland-faar-stoette-fra-novo-nordisk-fonden/