LykkeCup 2020 er aflyst

In LykkeNyt, Pressemeddelelse by Signe van Ingen Bro

Som følge af Statsministerens seneste pressemøde aflyses LykkeCup den 6. juni 2020 på grund af COVID-19. Men datoen for LykkeCup 2021 er allerede nu på plads.

Det er med et grædende hjerte, og en lille tåre trillende ned ad kinden, at vi desværre må indse, at LykkeCup 2020 ikke bliver afholdt i år.

Frygten for en aflysning af LykkeCup 2020 har længe luret. Vi har haft et lille håb om, at vi i samarbejde med Herning Kommune og MCH Messecenter Herning kunne fastsætte en ny dato. Men store dele af LykkeLigas håndboldspillere er i en gruppe med forhøjet risiko, og selvom der er et brændende ønske om at gennemføre LykkeCup i år, kommer børnenes heldbred før alt andet.

En aflysning er naturligvis den eneste rigtige udvej.

Danmarks lykkeligste sæsonfinale 2021

Dette års LykkeCup skulle have været den tredje i rækken. Siden sidste års sæson finale er der kommet over 400 nye spillere til, og omkring 15 nye hold har registeret sig. Det skulle naturligvis fejres med håndboldkampe og et brag af en fest i MCH Messecenter Herning, hvor blandet andet Shaka Loveless og en række andre kendte ansigter skulle være med til at kaste lykke, klapsalver og godt humør over vores håndboldspillere og deres familier.

Nu må vi væbne os med tålmodighed og vente endnu et år. LykkeCup 2021 bliver den 12. juni 2021, og vi kan ikke vente!

Pas på jer selv og hinanden derude!