']

Presale - Fællesskabstrøje 2023

Skal du være én af de allerførste til at få fingrene i den helt nye LykkeLiga-trøje? Hvis du bestiller nu kan du få trøjen udleveret til LykkeCup i Herning!

Den helt nye LykkeLiga fællesskabstrøje er designet lige præcis til LykkeLigaspillere og deres mange fans. Fyldt med spændende detaljer og masser af kærlighed er den et absolut must-have for en rigtig LykkeLigan!

Hummels dygtige designere har virkelig lagt sig i selen for at skabe en t-shirt med ekstra meget lykke! "Jeg synes den er meget flot" udtalte LykkeLiga-stjernen Magda da hun så trøjen første gang.

Overskud går ubeskåret til LykkeLiga
Med fællesskabstrøjen 2023 eksploderer verden i en vanvittig win-win-win-win situation. Du får en sej trøje, der fortæller omverden, at du elsker LykkeLiga. Og LykkeLiga får moneter i kassen til at skabe meget mere lykke. Mere win bliver det ikke.

"Aj, ok den er blevet flot!"

Henrik Møllgaard, LykkeLigan

Bestil trøjen nu - Og afhent den til LykkeCup 2023

Den nye Fællesskabstrøje er først lige kommet på lager og du kan blive én af de allerførste til at få fingrene i den. Bestil trøjen nu - og hent den til LykkeCup. Trøjen sættes også til almindelig salg i vores shop efter LykkeCup.

BESTIL FÆLLESSKABSTRØJE 2023
Image
Image
Image