Alle spillere udtaget til landsholdet

In LykkeNyt by Mikael Espensen

BREAKING NEWS: LykkeLiga etablerer verdens største landshold. Alle liga-spillere er udtaget og modtager en speciel-designet landsholdstrøje. Trøjen blev designet live under LykkeCup19.

Vi er røde, vi er hvide” tordner ud gennem højtalerne, mens spillerne bøjer nakken bagover og stirrer målløse på storskærmen over dem. Da de ankom til LykkeCup19 afleverede alle spillere en håndtegning af deres skud-hånd til Hummels medarbejdere. Nu bliver tegningerne til en landsholdstrøje for øjnene af dem. “I er alle sammen på landsholdet” lyder Rikke Nielsens stemme – og så bryder jublen ud.

Verdens største landshold

Hvordan laver man et landshold i Danmarks lykkeligste håndboldliga? Man sørger selvfølgelig for, at alle er med på holdet. Derfor etablerer LykkeLiga nu verdens formentligt allerstørste landshold.

“Hos LykkeLiga går vi op i at rumme alle – og gøre alle lykkelige” fortæller Rikke Nielsen og fortsætter “Derfor kan vi selvfølgelig ikke kun udtage nogle få til et landshold.” Holdet kommer til at rumme hele 650 nye landsholdsspillere fra alle hjørner af Danmark.

Hummel forærer landsholdstrøje til alle spillere i LykkeLiga

Den nye landsholdstrøje er designet hos Hummel, af de samme designere, som blandt andet skaber dragter til det danske fodboldlandshold. Til LykkeCup19 blev spillerne bedt om, at lave en aftegning af deres hånd. Tegningerne blev omgående sendt til design-teamet i Aarhus og dannede basis for en helt unik trøje. Designet blev præsenteret, få timer senere, under den højtidelige afslutningsceremoni.

Verdens største landshold har indtil videre ikke nogen modstandere – men mon ikke, der dukker nogen op rundt omkring i verden når først de hører om danskernes kæmpelandshold. Foran ligger også den vanskelige opgave med at udpege en landstræner.