Kender du “Årets LykkeBringer?”

In LykkeNyt by Mikael Espensen

Hvem bringer lykke til udviklingshandicappede børn? Nu kan du nominere din kandidat til LykkeLigas pris “Årets LykkeBringer.” Prisen hylder en dansker, som med sit humør, sit arbejde, sin dedikation eller sit blotte væsen gør en forskel for udviklingshandicappede børn. 

Prisen “Årets LykkeBringer” blev indstiftet i 2018 for at sætte fokus på de mange mennesker, som hver dag gør livet lykkeligere for udviklingshandicappede børn. Om det en helt særlig bedstemor, en politiker, en pædagog eller en nabo er op til danskerne? Alle kan nemlig nominere en kandidat.

Max vandt i 2018

I 2018 var det taxachaufføren Max, som vandt prisen som årets LykkeBringer. Max blev nomineret af flere forældre og i begrundelsen stod der bl.a. 

“Max er en helt særlig person med et stort overskud både i børne- og voksenhøjde. Hans tilgang til børnene er åben og varm med et solidt twist af legebarn. Han har en stor berøringsflade og selvom han ikke har kørt med vores dreng det seneste år tager han sig altid tid til at stoppe op til en snak. Han brænder for sit arbejde og for ham er turene med børnene til og fra inst. meget andet end blot kørsel.”

Max modtog prisen ved LykkeCup 2018, hvor Suncharter også overdragede et rejsegavekort på 10.000 kr. I alt modtog LykkeLiga mere end 100 nomineringer i 2018 – og vi håber at modtage endnu flere i år. 

Årets LykkeBringer 2019

Igen i år følger der et rejsegavekort på 10.000 kr. med udnævnelsen til Årets LykkeBringer. Prisen og gavekortet overrækkes ved LykkeCup 2019 i Gigantium i Aalborg den 8. juni.

Du nominerer din kandidat med denne formular.