Job: Danmarks lykkeligste makkerpar

16. Februar 2022


TAG PÅ DANMARKS LYKKELIGSTE ROADTRIP - Kan I skabe lykke, smil og glæde? LykkeLiga søger et sjovt og udadvendt makkerpar til at besøge børn og unge med udviklingshandicap i hele landet. Det bliver 2 måneder I aldrig glemmer!

I (meget) tæt samarbejde med maskotten LykkeLars, kommer I til at køre land og rige rundt for at skabe lykke. Stillingerne kan kun søges som makkerpar - I skal kende hinanden i forvejen. I ansættes i en periode på ca. 2 måneder (April og Maj) og skal selv koordinere jeres lykkelige Roadtrip. I kommer til at besøge håndboldklubber, specialskoler og andre institutioner. 

LykkeLiga stiller bil, gejst og lykke-uniform til rådighed. 

Image

"LykkeLars har brug for jeres hjælp til at komme på LykkeTour. Sammen skal I slå Danmarks-rekord i highfives og håndbold-scoringer!"


- Rikke Nielsen, Leder af LykkeLiga

Lidt om jer


Det gør jer lykkelige at gøre andre lykkelige! Måske er I venner, kærester, kusiner eller noget helt andet. Men I kan kun søge stillingerne sammen - vi er på jagt efter et makkerpar!

I skal (på skift) sætte jer grundigt ind i Maskotten LykkeLars... og hjælpe ham med at kramme, highfive og drille de mange børn, som I besøger. LykkeLars har intet sprog - derfor er det vigtigt med en sød og venlig wingman, som kan tale med børnene. 

Sammen er I sjove, kærlige, udadvendte og fjollede. I kommer til at repræsentere Danmarks Lykkeligste Liga - og derfor har I selvfølgelig altid højt humør og et positivt syn på mennesker af alle slags. Mindst én af jer har kørekort! 

 


Jeres opgaver

Sammen med LykkeLars drager I ud på danmarkshistoriens lykkeligste road trip. Med base i Aalborg vil I både tage på dagsture og enkelte ture med overnatning ud i landet. Jeres opgave er at besøge håndboldklubber og andre institutioner med udviklingshandicappede børn. Missionen er, at så mange børn som muligt skal prøve at score et håndboldmål!

Den primære opgave bliver at skabe lykke hvor end I kommer hen, men I vil også arbejde med billed- og videoindhold til sociale medier.  

LykkeTouren bliver et tilbud til vores håndboldklubber i hele landet, samt til specialskoler osv. I vil selv kontakte og koordinere med de enkelte besøgssteder. Derfor vil der også blive en række dage på LykkeKontoret, hvor opgaven i høj grad bliver koordinering og planlægning. 


Det praktiske

Stilling: Lykkeligt makkerpar

Stillingen er på fuld tid men tidsbegrænset i ca 2 måneder. De konkrete omstændigheder forhandles med det helt rigtige makkerpar.

Løn: forhandles

Ansøgning: Ansøgning modtages helst som video

Ansøgningsfrist: 10. marts 

Opstart: ca. 1. April

Ansøgninger sendes til job@lykkeliga.dk

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål til stillingerne? Så skriv til os på job@lykkeliga.dk - eller kig herunder. Måske er dit spørgsmål allerede besvaret. 

LykkeLiga er Danmarks lykkeligste liga. Et håndboldfællesskab for børn og unge med særlige behov.

Del jobopslaget med nogen du kender