Velkommen til årets håndboldfest

LykkeCup – 9. Juni 2018, Gigantium Aalborg

Velkommen til sæsonfinale i LykkeLiga. LykkeCup er årets fest for spillere og deres familier. Med masser af underholdning, kendissser og sjov er LykkeCup en fejring af vores børn.

LykkeCup er et eksklusivt arrangement – der er ikke adgang for offentligheden. Deltagelse er gratis for spillere i LykkeLiga – Og hver spiller kan invitere 10 gæster til at heppe på lægterne.

 
 

Program

 10.30: Dørene åbnes, Tjek ind

11:00: Indmarch

11:30: Officiel åbning v. Borgmester Thomas Kastrup-Larsen

11:45: Opvarmingskoncert med Joey Moe

13:00: Kampstart med Jan Gintberg

16:00: Medaljeoverrækkelse
——-
17:00 – 21:00: Gallafest

 

Oplev

Image
Joey Moe

Hele Danmarks Joey har sagt ja til at spille for os. Og han glæder sig. Vi kan næsten ikke vente med at synge med på alle hans hits. Hjælp evt. jeres unger med at lære hans største hits så de er helt klar til LykkeCup. 

Image
Jan Gintberg

Jan Gintberg er nok Danmarks sjoveste mand. Og så banker hans hjerte for børn som vores. Jan har lovet at skyde håndboldkampene i gang - og kommentere åbningskampen.

Image
Lærke fra MGP

LykkeCup er også musik og dans. Derfor har vi inviteret den dejlige Lærke til at optræde for jer. I kender hende fra megahittet "Bar' for vildt" som hun vandt MGP 2016 med i selskab med veninden Ida. Nu glæder hun sig til at synge for jer.

Image
Klavs Bruun Jørgensen

Når de største stjerner spiller - så møder landstræneren naturligvis op for at spotte talenter. Klavs Bruun Jørgensen glæder sig til at deltage i LykkeCup

Image
Fotostudio - få din egen plakat

I samarbejde med Sayorange tilbyder vi fotografering af alle stjernerne i LykkeLiga. Få et professionelt fan-billede og bestil en sej plakat efter turneringen.

Image
Galla Efterfest

Efter selve turneringen er overstået inviteres spillere, nærmeste familie og trænere til at deltage i Gallafest. Det bliver med hvide handsker, flødeskumskjoler og masser af underholdning og dans.

Og... Goodie-bags - Sportsstjerner - Håndbold-tivoli - Kendisser - Gratis holdfoto - Chill-out lounge - Danmarks største pokal - TV-kommentatorer - Konfetti - og masser af Lykke

LykkeCup er støttet af:
Image
Image
Image